Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Quick gezichtsbehandeling:
Reiniging – peeling – epileren – crème.

Acne gezichtsbehandeling ( gericht op ontstekingen- gerstekorrels – onzuivere huid ):
Reiniging – peeling – verwijderen onzuiverheden – herstellend masker – deep active ampul – crème.

Basic gezichtsbehandeling:
Aangepast aan uw wensen / huidbehoeften
Reiniging – peeling – verwijderen onzuiverheden – epileren – harsen bovenlip OF verven wenkbrauwen – massage – masker – crème.

Exclusive gezichtsbehandeling:
Aangepast aan uw wensen / huidbehoeften
Reiniging – peeling – verwijderen onzuiverheden – epileren  – verven wenkbrauwen / wimpers – harsen bovenlip – bindweefselmassage of ontspanningsmassage van het gezicht – ampul – masker –  crème.

For men behandeling:
Reiniging- peeling – verwijderen onzuiverheden – (hoofd) / gezichtsmassage – masker – crème.

Huidverbetering

Microdermabrasie Quick:    

Diepere reiniging die grove poriën, littekens en een vale huid verbetert

Reiniging – peeling – microdermabrasie – epileren – verwijderen onzuiverheden –  ampul – masker – crème.

Microdermabrasie Deluxe:  

Reiniging – peeling – microdermabrasie – verwijderen onzuiverheden – epileren – bindweefselmassage of ontspanningsmassage – ampul – herstellend masker – crème.

Anti – aging Time interceptor behandeling :

De time interceptor behandeling is bedoeld voor de huid vanaf 35-40 jaar. De huid krijgt dan te kampen met het verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevigheid, verschijning van kraaienpootjes en rimpeltjes. In de producten van deze behandeling zijn extracten toegevoegd van de arganboom en de anogeissus leiocarpus. Deze bomen zijn echte krachtpatsers in de natuur en beiden weerstand tegen de ergste uitdroging, maar ook tegen tijd. Door deze behandeling krijgt u een zichtbaar gladdere en stevigere huid.

Detox behandeling :  

De detox behandeling is een energie gevende en ontgiftende behandeling die de huid ontspant en haar een vitaminekuur geeft. Hierdoor krijgt de huid haar glans terug, wordt de huid verstevigd en weer vitaal, een frisse huid.

Hydraterende bamboe behandeling :  

Bij een huid die trekkerig en oncomfortabel aanvoelt biedt de bamboe behandeling oplossing. Deze behandeling werkt in op twee niveaus: hydratatie en voeding. Deze behandeling en de bijbehorende producten zijn ontwikkeld om de primaire behoeften van uw huid te herstellen.
Extracten van bamboe, aloe-vera en cactus, samen met collageen en hyaluronzuur zorgen voor een verbeterde hydratatie van de huid en verhoogt haar capaciteit om vocht vast te houden. Dit resulteert in een zichtbaar vollere en gladgestreken huid.

Fruitzuur granaatappel behandeling :

In de producten van deze behandeling zijn de beste anti-aging vruchten geselecteerd: Granaatappel, bosbessen en zwarte bessen. deze vruchten hebben krachtige anti-oxidant en de capaciteiten om essentieel voedingsstoffen aan te voeren. Anti-oxidanten hebben meerdere eigenschappen: het bestrijden van schadelijke effecten van vrije radicalen op ons lichaam en het beschermen van onze lichaamscellen tegen agressies van buitenaf, verantwoordelijk voor veroudering van de huid. Daarom is deze behandeling zo geschikt voor het voorkomen en behandelen van de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering en glans.

Warme chocolade behandeling :                                                                                                                                             

Geen enkel huidtype is bestand tegen stress en de uitwerking ervan: de gevoelige huid wordt irritabel, ruw en vaal, de vette huid gaat glimmen en onvolmaaktheden vertonen. Ook de zogenaamde normale huid krijgt er last van en slaagt er minder goed in om vocht vast te houden waardoor de huid uit balans raakt. Gestrest of een drukke periode in het vooruitzicht? ontspan aan de dagelijkse stress en verwen uzelf met een (heerlijke) chocoladebehandeling die de huid beschermd tegen de schadelijke gevolgen van stress. De producten van deze behandeling bevatten onder andere cacaoboter, etherische olie van sinaasappel, een chocoladefondue en een nectar met extracten van vanille en cacao. Deze behandeling zorgt er voor dat de huid weer natuurlijk gaat stralen, comfortabel en jeugdig aanvoelt.

Verzorgde handen en voeten bij Beautysalon Anne

Ook voor uw nagels kunt u terecht bij ons. We werken met het professionele merk CND shellac. De shellac zorgt voor twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat op de handen. Op de voeten blijft het zeker 4 weken zitten. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames! Handig voor de vakantie, trouwen een feestje of zomaar.

1